Az MRO HISTORIA Könyvkiadó jelenlegi akciójában részt vesz a Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek című kiadványa is, mely 5-től egészen a 8. osztályosokig magába foglalja azokat a főbb kötelező olvasmányokat, amelyeket a tanárok számon kérhetnek.

A teljes ár (987 Ft) 50% kedvezményt kapott, így könyvünk jelenleg 500 Ft-ba kerül.

Mivel nincs meghatározva, hogy az adott évfolyamokban mely kötelező műveket kérik számon, illetve mivel a könyv nagyon sok olyan hasznos információt tartalmaz (főbb szereplők kigyűjtve, jellemezve; szerző élete, írói pályája; feladatok, érdekességek a műhöz kötődően; szövegértési és szövegalkotási gyakorlás stb.), amelyek elősegítik a felvételire való felkészülést, a tanulást és a legfontosabbat: a nyári olvasást, ezért a kiadvány beszerzését bátran ajánlom.

Honlapunkon, a www.felvesznek.hu-n bele is lehet olvasni, nézni a könyvbe, így biztosan nem lesz csalódás a vásárlások során.

Az akció csak 2010. április 19-én reggel 8.00 óráig tart! Ne maradj le!

 

 

 

Szerző: MRO HISTORIA Könyvkiadó  2010.04.08. 08:37 Szólj hozzá!

Címkék: könyv akció kötelező szakkönyv általános iskola olvasmányok kötelező olvasmányok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotelezoolvasmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr961903484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása