Az MRO HISTORIA Könyvkiadó gondozásában 3 új könyv látott napvilágot.

A kötelező olvasmányos sorozatot folytatva immáron a 9., a 10. és a 11. osztályosoknak is beszerezhetők olyan segédkönyvek, melyek tanulmányaikat nagyban elősegítik.

De miért is nyújtanak hasznos segítséget számukra és miért jobbak ezek a kötetek, mint más kötelező olvasmányt röviden leíró kiadványok?

A válasz egyszerű! A könyv nemcsak a benne szereplő kötelező olvasmányok rövid leírását tartalmazza, hanem minden egyes műnél átfogó ismereteket kapunk magáról, az alkotás szerzőjéről, főbb műveiről és munkásságáról, a szereplők jellemzéséről és ezeken felül még – ami a legtöbbet éri egy diák számára – elemzésekről, érdekességekről és feladatokról.

A könyvek (a ’röviden’ kifejezés ellenére) nem azt akarják helyettesíteni a diák életében, hogy a teljes alkotásokat ne olvassa végig, de elengedhetetlenek olyanok számára, akik első olvasásra esetleg nehezebben értik meg az alkotást, vagy például magyarázatra, kigyűjtött információkra van szüksége a művel kapcsolatosan.

A 3 új kiadvány címei:

 - Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek 9. osztályosoknak

 - Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek 10. osztályosoknak

 - Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek 11. osztályosoknak

Bővebb információért katt a www.felvesznek.hu-ra.

Szerző: Kötelező olvasmányok  2009.11.13. 10:06 Szólj hozzá!

Címkék: újdonságok középiskola kötelező szakkönyv olvasmányok kötelező olvasmányok

A bejegyzés trackback címe:

https://kotelezoolvasmanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr381521956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása